Hivatalos szervizt nyit a Tesla Budapesten – derül ki az amerikai gyártó hivatalos weboldaláról, ahol egy hamarosan érkező szervízt jelöltek meg a magyar fővárosban. A Tesla két Supercharger töltőállomás telepítése, és még egy megkezdése után tehát végre hivatalos szolgáltatást is nyújt a magyar vásárlóinak.

A nyitás dátuma egyelőre kérdéses, vagyis egyik lap sem írta még meg, hogy mikorra számíthatunk a hivatalos hazai szervizre, ám a Villanyautósok.hu találgatása szerint hamarosan egy szalon is nyílhat a fővárosban. Utóbbival a Teslák végre jogosulnának a másfél milliós hazai e-autós támogatásra, amivel minden modell árából lefaragnának. 

Hazánkban egyre több Teslát látni az utakon, és az épülő szerviz bizonyára még feljebb lendíti az eladásokat. Bizonyára rengeteg érdeklődőt eltántorít a tény, hogy ha egy itteni Teslának problémája akad, azt csak Bécsben vagy Grazban javíttathatja hivatalos szervizben. Ráadásul az sem kizárt, hogy hazánkba is eljön majd a Tesla mobil szerviz szolgáltatása, amellyel a gyártó szakemberei házhoz mehetnek orvosolni egy-egy problémát, vagy kivitelezni egy egyszerűbb javítást.

A Villanyautósok.hu, bár esélyesnek látja egy szalon nyílását, azt írja, hogy nem érdemes várni a másfél millió forintos támogatásra. Kérdéses az is, hogy mikor nyithat ki egy ilyen szalon, miközben a nyitás után sem tudni, hogy mennyit kell majd várni a megrendelt autókra.

The post Szervizt nyit a Tesla Budapesten appeared first on ZoldAutok.hu.Forrás: zoldautok.hu

Hozzászólások

hozzászólások