Az idei év eddig egyáltalán nem volt egyszerű a Tesla számára, és ahogyan az sejthető, a nehézségek az alkalmazottakat is negatívan érinti. A gyártási nehézségek, leépítések, stratégiaváltások és sürgetés hatására a gyártó két vezető munkahelyekkel foglalkozó oldalon is vesztett a népszerűségéből.

A Tesla az idei évben a több millió értékelése alapján a 16. lett a LinkedIn „Legjobb Vállalatok” listáján. Az amerikai elektromos autó gyártó 2018-ban az ötödik helyen végzett, míg 2017-ben még a hatodik helyet kapta a listán. A Glassdoor-on a Tesla két éve még 3,6 csillagos értékelést kapott az 5-ből, míg idén az értékelések már csak 3,2-re hozták a Tesla átlagát.

A gyártó vezérében, Elon Muskban sem bíznak már annyira az alkalmazottak. Két éve 90%-ban gondolták azt, hogy Ő a megfelelő személy a Tesla vezetésére, ám idén már csak az ott dolgozók 52%-a gondolkozik így. Ezzel egy időben már csak az alkalmazottak fele ajánlaná munkahelyként a Teslát, míg két éve még a 71%-uk hívta volna az ismerősét a munkahelyére.

The post Nagyot esett a Tesla népszerűsége a dolgozók körében appeared first on ZoldAutok.hu.Forrás: zoldautok.hu

Hozzászólások

hozzászólások