A Staropramen eléggé jó ötlettel állt elő: YouTube-on indított olyan szériát, amiben a Random Trip Serényi Zsolttal együtt főz és zenélget. Azaz nem, bocsánat, nem pontos a megfogalmazás, mert énekesek állnak be Zsolt mellé főzni, akik egyébként beszállnak a Random Tripbe is elnyomni egy-egy dalt.

Ennél jobb nem igazán történhetett volna a főzős műsorokkal, mert mindenki kap valamit. Vagy egy-egy dalt, egy pici szelet Random Tripet, vagy egy receptet, amit otthon is megfőzhetsz. Az ételek mindig az adott előadó ízléséhez passzolnak, Zsolt is kicsit Random Trip-üzemmódba vált a konyhában, improvizál kicsit, de láthatóan különösebben nem kell megerőltetnie magát, hogy mindenkinek valami nagyon erőset főzzön.

És amíg készül a kaja, addig gyorsan átugranak a fiúk-lányok zenélni egyet. Most komolyan. Ennél többet mi nem nagyon akarunk. Az eddigi előadók is kifejezetten imádni valóak voltak, beugrott Sena, Wolfie és Kama is, főztek-zenéltek-söröztek egyet, a legfrissebb részben pedig Lábas Viki a Margaret Islandből ugrott be a Konyhastúdióba. Egy baj van ezzel, hogy itt sajnos véget is ért a széria.

Viki szokás szerint nagyot énekelt, közben Zsolt elég nagyot ment a konyhában, Viki ízlésének megfelelően rétest készítettek, de nem egyszerű verzióban, kicsit street foodosra vették a figurát, így készült el a rétes zöldséges és camembert sajtos változata. Azért jók ezek a receptek, mert tényleg használhatóak, lehet villogni velük otthon nagyobb társaságok előtt is, és ha az ember el akarja őket készíteni otthon, akkor be lehet alá nyomni nyugodtan a Konyhastúdió dalait. Az ötlet szuper volt, a kivitelezés is, kár, hogy vége. Ha még nem láttad, nézd meg az összes részt YouTube-on, ha van kedved, bonts hozzá egy Staroprament is.Forrás: player.hu

Hozzászólások

hozzászólások