Egy teljesen elektromos SUV 480 Km ígért hatótávval, ami jól néz ki, jól is megy és nem Tesla? Nem, nem a Mercedes az Audi vagy a BMW csinálta meg, hanem a Jaguar, én pedig végre vezethettem az I-PACE-t nem is akárhol!

Ha az ember nagyon akar valamit, akkor általában beüt valami, amit nagyon nem szeretne. Például végre rászánod magad, hogy vegyél egy új kamerát, de sehol nincs készleten, hosszú hónapok után végre van egy szabadnapod és akkor egész nap esik az eső, vagy nagyon akarsz vezetni egy vadi új autót és akkor kétszer is törlik a járatot. Ha nem láttátok, érdemes megnézni a portugáliai Jaguar I-PACE útról készült kis Vlogomat, abban részletesen beszámoltam erről az egész elátkozott útról, az előző videóban.

Szerencsére csak az utazásunk volt elátkozva, az autó nem. Nagyon nem. Az angolok kitettek magukért, tökéletes szervezéssel és jobbnál jobb I-PACE vezetési lehetőségekkel leptek meg minket, hogy megmutassák az ő elektromos autójuk bizony mindennel elboldogul, amivel a benzines vagy dízel társaik. Kicsit a Teslának is odaszúrtak és elmondták, hogy az I-PACE nem csak 1 kört bír a versenypályán. Mondjuk az igazsághoz hozzátartozik, hogy a Model S nem szereti a pályázást, a Model 3 már jobban bírja, annak csak a fékei kopnak el idő előtt.  Az I-PACE-en az aksi a villanymotor és a fékek is bírták, olyannyira, hogy a Totalcaros Márth Dávid rosszul is lett mellettem, félre is kellett állnunk. 🙂 Apropó ha már Totalcar, akkor érdemes meghallgatni Dávid véleményét is az autóról, a legutóbbi Égéstér podcastben ő is beszámolt az élményeiről, illetve Hamar Balázs írását is elolvashatjátok a Vezess.hu-n. Az én élményeim pedig a videóban. Íme:

Forrás: Handras.hu

The post Jaguar I-PACE – Vezettem! [videó] appeared first on ZoldAutok.hu.Forrás: zoldautok.hu

Hozzászólások

hozzászólások