A Tesla Sentry Mode-ja egy tipikusan olyan funkció, amelyet néhány éven belül az összes autóban látni szeretnénk. Persze nem bízhatunk benne, hogy a konzervatív nagymúltú autógyártók a „suhanc” Teslától tanuljanak, ám a nemrég bevezetett Sentry Mode egyszer már bizonyított, és most újra megtette, hiszen éppen abban volt sikeres, amire kitalálták a rendszert. Megfogott egy tolvajt.

Mondjuk ezesetben a 21 éves betörőnek nem volt mit kikapnia a hátsó ülésről, így üres kézzel menekült a Teslától, de a hátsó ablak betörése már önmagában vandalizmusnak számítana, de ennek célja egyértelműen valaminek az ellopása lett volna.

Az autó tulajdonosa tette közzé a Sentry Mode által rögzített felvételeket, amelyek alapján a helyi rendőrök gyorsan elkapták az elkövetőket. Mondjuk a rendszer akkor lenne a leghasznosabb, ha visszaszorítaná a betöréseket, ám bízunk benne, hogy minél jobban elhíresül a Teslák védelmi funkciója, annál kevesebben próbálkoznak meg az ilyen és ehhez hasonló gyors betörésekkel.

The post Így fogott tolvajt a Tesla Sentry Mode appeared first on ZoldAutok.hu.Forrás: zoldautok.hu

Hozzászólások

hozzászólások