Negyed annyiba kerül és fele annyit fogyaszt, mint egy Tesla! A Hyundai Ioniq az elektromos autók szent Grálja?  Vezettem és azt kell mondjam, hogy …

A Hyndai Ionic olyan, mint a nagyon nagyon ritka macskafajta a Manul Cat. Kimész a vadonba és hosszú hónapokon át csak vársz, míg végre felbukkan egy. Elmész az állatkereskedésbe, hogy szeretnél egyet megsimogatni, kinevetnek, mondván nincs tesztautó. Akarom mondani tesztmacska. Pedig ennek a macskának a legpuhább a szőre állítólag. Meg szép is. Meg kellemesen dorombol.

Nos ilyen az Ioniq is. Sokak szerint a legjobb elektromos autó. Akár 10 millió alatt hozzá lehet jutni, a fogyasztása pedig aláz minden elektromos autót. Rengetegen kérdeztétek, hogy miért nem tesztelem. csak ritka, mint a fehér holló. Vagy mint a Manul macsek. Páran már megkerestek és felajánlották tesztre a saját autójukat, de jobb szeretem ha nem magánszemély adja kölcsön az autóját, hanem mondjuk a márkaképviselet. Nekik viszont nem volt tesztautójuk, így hát csak teltek múltak a hónapok még Tesla Model 3-at is előbb tudtam tesztelni, mint a Hyundai elektromos autóját. Végül a Teslások.hu segítségével bele tudtam ülni egy majdnem új Ioniq-ba. Ennyi hercehurca után talán nem véletlenül, de elég szkeptikus voltam az autóval kapcsolatban, ettől függetlenül örültem, hogy végre ezt a modellt is kipipálhatom. Íme:

Forrás: Handras.hu

The post Hyundai Ioniq – A legjobb elektromos autó? [videó] appeared first on ZoldAutok.hu.Forrás: zoldautok.hu

Hozzászólások

hozzászólások