Az első pletykák a 2007-es első rész után két évvel ütötték fel a fejüket. Akkoriban még arról volt szó, hogy Nathan Drake-et Mark Wahlberg fogja játszani, a rendezői székbe pedig David O. Russelt ültetik. Aztán a filmterv hirtelen eltűnt, majd szabályos időközönként újra beszélni kezdtek róla, de a találgatások és ígérgetések szintjét soha nem lépte túl a dolog.

Most azért kezdtünk megint bizakodni, mert maga a reménybeli rendező, Shawn Levy nyilatkozott végre a filmmel kapcsolatban, amikor esedékes projektjeiről kérdezték.

Jelenleg a starthoz legközelebb az Uncharted áll, és ez ráadásul egy hatalmas cím. Végre van egy nagyon jó forgatókönyvünk, és a főszereplőt is megtaláltuk Tom Holland személyében. Ez a mozi egyelőre még a tervezés és casting stádiumában van, de azt kell mondjam, hogy ez áll a legközelebb ahhoz, hogy megkezdjük a forgatást. Rendkívül izgatott vagyok.

És ezzel mi is így vagyunk, hiszen videojáték-szcéna egyik legszórakoztatóbb címéről beszélünk, melynek főszereplője simán lehetne a XXI. század Indiana Jonesa.

Tom Holland az ifjú Nathan Drake szerepében domboríthat

A film egyfajta előzmény lenne a szériához, így azt mutatná be, hogyan vált a fiatal Nathan Drake félelmet nem ismerű kalandorrá.

Bízunk benne, hogy nem csak egy újabb vaklármáról van szó!Forrás: player.hu

Hozzászólások

hozzászólások