Hamarabb kezdhetik az iPhone 8 gyártását?

0
169

Úgy néz ki, hogy gyártósori “jelekből” ítélve hamarabb kezdheti el gyártani az Apple a következő generációs telefonját. Sokak csak iPhone-ként, iPhone 8 vagy iPhone 7S-ként emlegetik, biztosat viszont senki nem tud mondani.

Az interneten már régóta cikkeznek a következő almás telefonnal kapcsolatban, mi nem szoktunk minden ilyen hírt lehozni, mert nem nagyon látjuk értelmét, viszont is sok szál összefügg, így lehet ennek hírértéke.

iPhone 8 koncepció Forrás: Google

A BlueFin Research Partners nevű kutatócég különféle jeleket fedezett fel a beszállítük körében, ami azt eredményezheti, hogy már nyár elején elkezdhetik gyártani az iPhone-okat. Ha igazak a hírek, akkor teljesen megújul a külső kinézete az új zászlóshajóknak, azért azt elmondhatjuk, hogy erre már régóta várunk.

A korábbi gyártás nem azt jelenti, hogy szakítanak a hagyományokkal az Apple részéről és hamarabb mutatják be a telefonokat, hanem több időt hagynak tesztelésre, hogy ne fussanak bele semmi olyan kellemetlen helyzetbe, ami későbbiekben problémákat jelenthet (emlékeztek még a felrobbanó Samsung Note 7 telefonokra?).

Az sem elhanyagolható szempont, hogy a termelést is jobban optimalizálni tudják majd, amivel nem csak pénzt spórolnak ezzel, hanem a raktárakat is fel tudnák majd tölteni, több idő alatt. Így azért nagyobb lenne az esély arra, hogy az indulásnál minden vevőt ki tudjanak elégíteni, nem úgy mint az iPhone 7-es széria esetében.

Reményeink szerint a következő telefon az Apple részéről valóban nagyobb dobás lesz, mert ha hihetünk a pletykáknak és csak a fele igaz az eddigi pletykáknak, akkor hajlított OLED kijelző, igazi vezeték nélküli töltés, illetve képernyő alá rejtett Home gomb és Touch ID jöhet.

 

 

Hozzászólások

hozzászólások