Teslák Renault Zoék, BMW i3-asok, Nissan Leafek Volkswagen e-UP-ok mérkőztek meg a Hungaroringen egymással. A nyertes több mint 100 kört tett meg. A legjobb köridő pedig …

Egy nappal a Hungaroringen megrendezett EcoGP előtt Teslások.hu Attila hívott, hogy mi is indulunk a versenyen. Akkor már hetek óta nem volt egyetlen szabadnapom se, nem is értem ki időben a verseny kezdetére, de Attila már javában rótta a köröket a pályán. Nem volt időm megnézni az indulókat, a pályán láttam, hogy sok régi ismerős is indult. A Teslaszervizes Somáék, Villanyautósok.hu-tól Gábor, akivel korábban Teslát merítettünk, de ott volt Tesla Taxi Szeged is, aki épp második volt, amikor kiértem a pályára. Mindannyiukkal készítettem már videót korábban, volt akit már többször is láthattatok. Most ott ültek és nagyon komolyan azon dolgoztak, hogy megnyerjék a versenyt. A német ellenfeleknek fel kellett kötni a gatyát, mégiscsak magyarokkal kellett versenyezni, és ugyebár mi azért rendesen tudunk spórolóst játszani, ez a verseny pedig pont erről szól.

Az EcoGP lényege, hogy bármennyiszer lehet tölteni, lehet gyorsan vagy lassan menni, lényeg a megtett körszám. Ebbe a versenybe csöppentem be Attila Model 3-asával. Annyit elárulok, hogy utolsó lettem. 😀 A végeredményt a Villanyautósok.hu-n tudjátok megnézni, de előbb katt a videóra.

PS: Egy hűtött fékkel meg nem ennyire drága gumikkal szívesen visszamennék úgy igazán odalépni a Model 3-nak.

Forrás: Handras.hu

The post Eco GP a Hungaroringen [videó] appeared first on ZoldAutok.hu.Forrás: zoldautok.hu

Hozzászólások

hozzászólások