Szövegértési nehézséggel küzdő magyar gyerekek segítéséért kampányol a Balaton Sound támogatásával a Zamárdiban idén fellépő The Chainsmokers. Július 5-én lépnek majd fel a fesztiválon, és ha szerencséd van, akkor a vendégük lehetsz, mit vendégük, VIP-vendégük, ők állják majd a belépődet, az utazásodat, találkozhatsz velük a show után, és még jól meg is etetnek és itatnak. A szerencsés VIP-ek, akiket Andrew Taggart és Alex Pall vár a Sound-on, egy jótékonysági nyereményjáték győzteseként kerülnek a koncertre a Balaton Sound Fesztivál támogatásával. A nyereményjáték a United Way Magyarország munkáját támogatja az értő olvasásért.

A két amerikai DJ-ről közismert, hogy fontos számukra a tanulás, az olvasás, a United Way Magyarország pedig olyan gyerekekkel dolgozik, akiknek segíteni kell abban, hogy értsék és élvezzék, amit olvasnak. A Balaton Sounddal közös jótékonysági nyereményjátékot a CauseArt Platform, Bombera Kriszta és Bondor Gabi hozta tető alá. Kriszta és Gabi addig nem állt meg, amíg Hollywoodban el nem mesélhette a Chainsmokereknek, hogy Magyarországon minden ötödik tanuló szövegértési nehézséggel küzd, ami sorozatos kudarcélményhez, az iskolától való elforduláshoz vezethet. Bombera Kriszta csapata Hollywoodban filmezett és fotózott a fiúkkal, akik egy Balaton Sound VIP “randevút” ajánlanak a United Way Magyarország támogatói közül annak, aki tombolán ezt a találkozót megnyeri. A részletekért nézd meg ezt a videót:

Magyarul vedd meg a pólót, ami egy sorsjegy, és ha szerencsés vagy, akkor július 5-én a The Chainsmokers vendége leszel Zamárdiban. A United Way Magyarország jótékonysági kampány megálmodója és szervezője, a CauseArt Platform sorsolja a nyereményjáték győztesét – június 27-én, amit a Chainsmokerek fognak kihirdetni! A Balaton Sound és a Sziget Kft. jóvoltából a pólókat a Szigetstore-ban lehet megvásárolni, ide kattintva. Hajrá, hajrá!Forrás: player.hu

Hozzászólások

hozzászólások